Confirma Business Breakfast

Confirma Business Breakfast: Oulu

22.2.2024 08:00

Sokos Hotel Arina.

Tervetuloa Confirma Business Breakfastille!

 

Confirma Business Breakfast saapuu Ouluun torstaina 22. helmikuuta. Maksuton aamupalaseminaari tarjoilee maittavan aamupalan lisäksi eväitä monikanavaisen kaupan menestystekijöihin sekä liiketoiminnan ytimen vahvistamiseen ja henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseen.


Aamupäivän aikana pääset kuuntelemaan napakoita tietoiskuja, joissa käsittelemme liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen ja kehittymisen avaintekijöitä niin ohjelmistojen, verkkokaupan, teknologioiden kuin maksamisenkin näkökulmista. Lisäksi pureudumme siihen, miten voit tehdä menestyksekästä bisnestä niin kivijalassa kuin verkossa. 

 
Kenelle maksuton aamupalaseminaari on suunnattu?

Confirma Business Breakfast on suunnattu toimijoille ja yrityspäättäjille, jotka etsivät uusia tapoja tai ratkaisuja monikanavaisen liiketoiminnan kehittämiseen, jotka haluavat tehostaa työntekoaan tai jotka ovat vasta käynnistämässä omaa liiketoimintaansa. Maksuton aamupalatilaisuutemme antaa sinulle konkreettisia vinkkejä sekä työkaluja parempaan liiketoimintaan ja uusia näkemyksiä alkaneeseen vuoteen. Aamupalaseminaarin aikana pääset myös verkostoitumaan alueesi muiden toimijoiden kanssa.

 

Keynote-puhe: Elastinen - Eteen ja ylös

Confirma Business Breakfast huipentuu musiikkimaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Elastisen keynote-puheenvuoroon. Elastinen on monille suomalaisille tuttu musiikistaan sekä Voice of Finland ja Vain Elämää -ohjelmista. Musiikkiuransa lisäksi hän on myös yrittäjä, tuottaja sekä kuntokeskuksen omistaja.

Aamupalaseminaarissamme pääroolissa on mies musiikin takana Elastisen jakaessa kuulijoille ainutlaatuisen tarinansa – Eteen ja ylös – joka kertoo siitä, miten periksiantamattomuus ja sinnikkyys ovat siivittäneet hänet kohti menestystä ja sitä, missä hän tänä päivänä seisoo. Tästä puheesta ei tule puuttumaan vauhtia, tunnetta, motivaatiota ja iloa.

 

Katso Elastisen videotervehdys

 

Aamupalaseminaarin sinulle tarjoavat:
confirma-black-200x100.png

ctn-black-200x100.png

grenke-black-200x100.png verifone-black-200x100.png

 

 

 
Tilausuus on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle. Olemme sinuun yhteydessä, jos paikkoja vapautuu.
Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   22.2.2024 08:00
Päättyy:   22.2.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Arina.

Isokatu 25, 4.krs
90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Confirma

0207 701 290

events@confirma.fi

Uumajankatu 2, 65300 Vaasa

Confirma Business Breakfast järjestetään myös seuraavilla paikkakunnilla:

1.2. Vantaa 
Cryotech Finland

Ilmoittaudu 

21.2.Tampere | Täynnä
Sokos Hotel Ilves

Ilmoittaudu